ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ КОМФОРТ В НАШИЯ 5* ТЕРМАЛЕН КОМПЛЕКС
Физически и емоционален баланс, грижа за здравето и къмпинг дейности се допълват по перфектен начин в Къмпинг Велинград. Услугите, които предлагаме в нашата термална зона, са от най-висок клас! Предлагаме както вътрешен, така и външен минерален басейн, които са на Ваше разположение целогодишно. Изискан интериорен дизайн, постигнат с природни материали като истинско дърво, камък, тревни декорации. Детайлите са допълнени от панорамни прозорци, за да се създаде една просторна и уютна атмосфера.Стоплете се в сауната и отпуснете напрежението с успокояващ лечебен масаж. Всичко това на една ръка разстояние.

ТЕРМАЛНИ МИНЕРАЛНИ БАСЕЙНИ
На Ваше разположение са един вътрешен и три външни термални басейна с минерална вода, идваща от един от най-лековитите горещи извори в региона. Температурата на водата във всеки от басейните е различна и е съобразена с Вашите нужди и предпочитания. В единия от басейните можете да се насладите на хидромасаж. За Ваше удобство, около басейните са поставени шезлонги, от които можете да наблюдавате омагьосващата природна гледка. През лятото отвън ще бъдат поставени чадъри, осигуряващи Вашия комфорт в горещите слънчеви дни. Прочетете повече за минералната вода в къмпинг Велинград тук.

САУНИ
Готови ли сте да забравите за външния свят поне за малко? Ако е така, предлагаме Ви да се потопите в нашия сауна-свят. В него можете да се насладите както на Финландска сауна, така и на Био солна сауна, в която се използва лечебната сила на хималайската сол. И двете сауни са оборудвани с панорамни прозорци, за да се съчетае ефектът на сауните с прекрасната гледка навън. За любителите на температуро-контрастните процедури, на Ваше разположение е шоков басейн, който можете да ползвате за охлаждане след сауните и термалните басейни. И не на последно място, нашата парна баня, специално ароматизирана с етерични масла, е превъзходен начин за детоксикация на вашето тяло.

БИЛКОВ ЧАЙ И РЕЛАКСАЦИЯ
Изпийте чаша истински билков чай с домашно приготвен мед, който предоставяме на нашите гости като комплимент. Знаете ли, че едни от най-ценните и известни билки растат в околностите на Къмпинг Велинград? За Ваше сведение, една чаша от нашия чай съдържа билки като мащерка, жълт кантарион, лайка, шипка и други. Настанете се удобно на шезлонгите в нашата стая за релакс и почувствайте красотата на заобикалящата Ви природа, докато затопляте сетивата си близо до горящата камина.

ЛЕЧЕБНИ И РЕЛАКСИРАЩИ МАСАЖИ
Стимулирайте метаболитните процеси в тялото си и се поглезете с отпускащ професионален масаж. Отделете време за себе си! Отпуснете се в зоната за релакс и се насладете на приятната музика и светлината на горящите свещи. За да бъде пълно удоволствието Ви, е необходимо да бъдете с подходящо облекло – бельо или бански костюм, с халат. Ако не разполагате с такива, ние ще Ви предоставим като комплимент. Заявете своя масаж предварително на предишния ден или в деня на пристигането Ви на рецепцията. Прочетете повече за нашите масажи тук.GPS:
42° 01' 39.14" N
23° 59' 29.58" E


☎ + 359 878 858685
☛ info@campingvelingrad.com